Over ons

Wij, dat zijn verschillende partijen in Nederland die zich sterk maken voor jonge bands & acts en jonge individuele muzikanten & artiesten in Nederland.

Wij willen ervoor zorgen dat jullie je muziek kunnen blijven delen met publiek. Optreden dus! Ook buiten je eigen regio. En ook als je bijvoorbeeld nog geen 18 jaar bent.
Deze site draait daarom vooral om die speelplekken, waar jonge bands & acts wél welkom zijn en waar de kans wordt geboden om ‘podiummeters’ te maken.

Dit podiaoverzicht is wat ons betreft van, voor & door jullie. Jullie tips, aanvullingen en wijzigingen zijn daarom van groot belang. Zo krijgt deze site steeds meer waarde.

Ook hebben wij al wat interessante zakelijke info & tips op een rijtje gezet. Maar we zijn vooral geïnteresseerd in wat jullie willen weten op het gebied van optreden, promo, contracten, techniek etc. Stel dus je vragen, wij bundelen deze en vragen specialisten vervolgens ze beantwoorden op deze site.
Wil je tenslotte op de hoogte gehouden worden van alle veranderingen of aanvullingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

The Talentzone is een initiatief van Popsport Coaching & Network | www.popsport.nl